Vietnam

Rondreis en backpacken in Vietnam

Als je de keuze hebt gemaakt om te gaan backpacken in Vietnam dan heb je zonder twijfel een goede keuze gemaakt. Vietnam is een prachtig land met veel diversiteit in klimaat, landschap en bezienswaardigheden. Backpacken door Vietnam is makkelijk te plannen, het land is erg toegankelijk voor toeristen en bovendien is het er ook erg goedkoop om rond te reizen. Omdat Vietnam zo groot is, kent het veel verschillende weersomstandigheden. De temperaturen kunnen in het noorden in de winter zakken tot 12 graden terwijl je in het zuiden het hele jaar door aan het strand kunt liggen. Dit maakt het land een perfecte bestemming voor een diverse rondreis. In een aantal weken kan je wandelen door de rijstvelden in Sapa, varen tussen de honderden rotsen bij Ha Long Bay, de mooiste scootertocht ter wereld maken door de Hai van Pass en heerlijk zonnen op Phu Quoc. Vietnam heeft alle ingrediënten voor een fantastische rondreis. Alles wat je moet weten over backpacken in Vietnam vind je op deze pagina!

Visum aanvragen voor Vietnam

Het is verplicht om een visum voor Vietnam te hebben als je het land binnenkomt. Het aanvragen van een visum voor Vietnam kan op 2 verschillende manieren: Via een e-visum of een visa on arrival. De makkelijkste manier om je Vietnam visum te regelen is het aanvragen van een e-visum. Dit visum ontvang je digitaal en is geldig voor 30 dagen. Via deze website vraag je makkelijk en snel jouw e-visum aan.

Een filmpje kijken?

Vanaf Hue naar Hoi An met de scooter reizen, de Hai van Pass wordt ook wel de mooiste kust route ter wereld genoemd. En dat is niet voor niks, het afleggen van deze route is een ongelofelijk vette ervaring! Check de video om te zien waarom.

Waarom je de Hai van Pass
niet mag overslaan!

Vanaf Hue naar Hoi An met de scooter reizen, de Hai van Pass wordt ook wel de mooiste kust route ter wereld genoemd. En dat is niet voor niks, het afleggen van deze route is een ongelofelijk vette ervaring! Veel backpackers huren een scooter op de ene plek om zo de Hai van Pass af te reizen. In deze video vind je alle tips die je moet weten over de Hai van Pass.

 

 

Informatie over Vietnam

De 5 leukste hostels in Ho Chi Minh

De 5 leukste hostels in Ho Chi Minh

reis.nl/voorbereidingen-rondreis-vietnam-visum-reistijd-en-vaccinaties-banner-foto

Voorbereidingen Rondreis Vietnam – Visum, Reistijd en Vaccinaties

Phu-Quoc-Bezienswaardigheden-strand

Tips voor de leukste activiteiten op Phu Quoc

Bezienswaardigheden-Hoi-An-Gele-Huisjes

Top 5 bezienswaardigheden van Hoi An

mijn-top-5-bezienswaardigheden-ho-chi-minh

Alle top bezienswaardigheden van Ho Chi Minh

mijn-top-5-bezienswaardigheden-hanoi

Top bezienswaardigheden van Hanoi!