Singapore

Tips bezienswaardigheden Singapore

Singapore is een bijzondere bestemming met leuke bezienswaardigheden. Het grenst aan Maleisië waardoor het makkelijk te combineren is tijdens het backpacken door Maleisië. De gehele oppervlakte van het land is geheel bedenkt met 1 stad. Singapore bezoeken is al een hele ervaring op zichzelf. Het is 1 van de schoonste steden ter wereld en vergeleken met andere landen in Azië is het dagelijks leven ook erg duur. De toeristen activiteiten in Singapore zijn vaak net zo duur als in Europa. Voor sommige backpackers is dit zelfs een reden om de stad over te slaan. Echter is Singapore zeker het bezoeken waard als je in Azië bent. Met een beetje goed zoeken zijn er ook genoeg goedkope hotels in Singapore te vinden. Het land kenmerkt zich aan alle vele bizarre regels en wetten die er worden gehandhaafd. Zo is kauwgom bijvoorbeeld illegaal in het land. Het land is extreem schoon, modern en futuristisch. En juist daarom is het erg leuk om Singapore voor 2 of 3 dagen te bezoeken. Alles wat je moet weten voor een bezoek aan Singapore vind je op deze pagina.

Waarom Singapore de moeite waard is!

Singapore is een mooie en bizarre stad. Er zijn genoeg interessante dingen om te zien. Nieuwsgierig wat de stad te bieden heeft? Check de video! 

Ben jij van plan om Singapore te bezoeken? Een bezoek aan deze bijzondere stad mag je niet overslaan als je de mogelijkheid hebt. Je kunt alle hoogtepunten van de stad makkelijk in 2 of 3 dagen zien, er zijn genoeg interessante dingen om te zien. Nieuwsgierig wat de stad te bieden heeft? Ik behandel alle hoogtepunten in dit artikel!

Lees verder... 

Informatie over Singapore

Beste drone voor op reis

De beste drones voor op reis in 2020

Hostels-Singapore

Leuke goedkope hostels in Singapore

tips en regels drone mee op reis

Drone meenemen op reis: Alle regels en tips op een rijtje!

Alleen op reis - tips voor alleen reizen

Alleen op reis? 10 Tips voor de eerste keer alleen reizen!

Mijn-top-5-bezienswaardigheden-van-Singapore-waterfront-banner

Mijn top 5 bezienswaardigheden van Singapore!