fbpx
Maleisie

Rondreis en backpacken in Maleisië

Na meerdere keren in Maleisië te zijn geweest kan ik gerust zeggen dat het 1 van mijn favoriete landen in zuidoost Azië is. Het blijft mij daarom ook erg verbazen dat veel backpackers dit prachtige land overslaan tijdens hun backpack avontuur. Een rondreis door Maleisië maken is een fantastisch vooruitzicht! Het is een prachtig land en heeft voor elke soort reiziger wat te bieden. Het land heeft een enorme diversiteit in bevolkingsgroepen. Er wonen mensen uit China, India, Indonesië en het Midden-Oosten. Deze multiculturele samenleving zorgt voor een zeer variërend straatbeeld en voedselaanbod. Naast de verschillende culturen die het land heeft, kent Maleisië ook veel verschillende soorten landschappen. Doordat een deel van Borneo ook nog bij Maleisië hoort zijn de mogelijkheden eindeloos. Maleisië is een land waar je makkelijk zorgeloos op vakantie kunt. Een visum hoef je niet te regelen, het land is goed ontwikkelt, de meeste bevolking spreekt Engels en je komt overal makkelijk van A naar B. Op deze pagina vind je alle handige informatie die je nodig hebt voor je rondreis naar Maleisië.

Bekijk de diversiteit van Kuala Lumpur!

Kuala Lumpur heeft een ongekend aantal leuke bezienswaardigheden. Van Little India tot Chinatown, de Batu Caves of de torenhoge wolkenkrabbers. Kuala Lumpur heeft het allemaal! Check de video voor alle bezienswaardigheden! 

Als je van plan bent een rondreis door Maleisië te maken is de kans groot dat je start in Kuala Lumpur. Kuala Lumpur is de hoofdstad van Maleisië en kent een ongekend aantal leuke bezienswaardigheden. Van Little India tot Chinatown, de Batu Caves of de torenhoge wolkenkrabbers. Kuala Lumpur heeft het allemaal! Alle hoogtepunten en leukste bezienswaardigheden zie je in de video!

 

 

 

Informatie over Maleisië

Bezienswaardigheden in Penang Straatkunts

De 5 leukste activiteiten in Georgetown Penang

Batu_Alle-bezienswaardigheden-tips-en-voorbereiding-rondreis-Maleisie.

Alle bezienswaardigheden, tips en voorbereiding rondreis Maleisië

Goedkope-hostels-met-zwembad-in-Kuala-Lumpur-2

Goedkope hotels met rooftop zwembad in Kuala Lumpur

rondreis-maleisië-visum-regenseizoen-en-vaccinaties

Voorbereidingen rondreis Maleisië – Visum, Reistijd en Vaccinaties

Bako National Park bezoeken tips Kuching

Wat te doen in Kuching, Sarawak Borneo?

mijn-top-5-bezienswaardigheden-van-kuala-lumpur

Mijn top 5 bezienswaardigheden van Kuala Lumpur!

Bako National Park Borneo bezoeken Neusaap

Bako National Park Borneo bezoeken – Alles wat je moet weten

Heb je een vraag over mij, mijn videos, tips of andere dingen? Zolang de WiFi in mijn hostel goed is beantwoord ik je vraag binnen 24 uur ;)

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a message.