Rondreis-Zuid-Afrika

Rondreis en backpacken in Zuid-Afrika

Heb jij een rondreis door Zuid-Afrika op de planning staan? Dan ben je op deze pagina op de juiste plek. Ik ben 3 weken lang in Zuid-Afrika geweest heb daar 5 uitgebreide video's over gemaakt. Na Kaapstad, Tsitsikamma, Lesotho, Swaziland en het Kruger Park kwam ik erachter dat het land veel meer te bieden heeft dan alleen 'The Big 5'. Omdat Zuid-Afrika 30x groter is dan Nederland heb je er veel verschillende soorten landschappen en bevolkingsgroepen. Met uitgestrekte woestijn gebieden, prachtige kustlijnen en de vele groene national parks heeft het land voor de natuurliefhebber veel te bieden. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt voor je rondreis door Zuid-Afrika.

Begin jouw Zuid-Afrika
avontuur met deze video!

In een video reeks van 5 afleveringen reis je met ons mee op een tocht vol met prachtige dieren, indrukwekkende landschappen en bijzondere ontmoetingen. In deze aflevering zijn wij net aangekomen in Zuid-Afrika en beleven wij onze eerste mooie momenten langs de Panoramaroute en het Krugerpark. Wil je meer informatie over het bezoeken van het Kruger Park en tips voor de beste safari?

Lees verder over het Kruger Park...

Een filmpje kijken?

Bekijk hier in 3 minuten alle hoogtepunten van een rondreis door Zuid-Afrika! 

Samenvatting rondreis
Zuid-Afrika

Voor Sawadee reizen ben ik 3 weken naar Zuid-Afrika geweest om samen met een groep door het land heen te reizen en alles vast te leggen op video. In een video reeks van 5 afleveringen reis je met ons mee op een tocht vol met prachtige dieren, indrukwekkende landschappen en bijzondere ontmoetingen. Check hier de aftermovie van de hele reis.

 

 

 

Informatie over Zuid-Afrika

Tips bezoeken Kruger Park

Kruger Park Bezoeken- Alle tips voor de beste Safari!

Swaziland thumbnail

Swaziland bezoeken – tips en bezienswaardigheden

Activiteiten-Kaapstad

Alle tips en bezienswaardigheden voor Kaapstad op een rij!