fbpx
Rondreis-Zuid-Afrika

Rondreis en backpacken in Zuid-Afrika

Heb jij een rondreis door Zuid-Afrika op de planning staan? Dan ben je op deze pagina op de juiste plek. Ik ben 3 weken lang in Zuid-Afrika geweest heb daar 5 uitgebreide video's over gemaakt. Na Kaapstad, Tsitsikamma, Lesotho, Swaziland en het Kruger Park kwam ik erachter dat het land veel meer te bieden heeft dan alleen 'The Big 5'. Omdat Zuid-Afrika 30x groter is dan Nederland heb je er veel verschillende soorten landschappen en bevolkingsgroepen. Met uitgestrekte woenstijn gebieden, prachtige kustlijnen en de vele groene nationals parks heeft het land voor de natuurliefhebber veel te bieden. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt voor je rondreis door Zuid-Afrika.

Een filmpje kijken?

Bekijk hier in 3 minuten alle hoogtepunten van een rondreis door Zuid-Afrika! 

Samenvatting rondreis
Zuid-Afrika

Voor Sawadee reizen ben ik 3 weken naar Zuid-Afrika geweest om samen met een groep door het land heen te reizen en alles vast te leggen op video. In een video reeks van 5 afleveringen reis je met ons mee op een tocht vol met prachtige dieren, indrukwekkende landschappen en bijzondere ontmoetingen. Check hier de aftermovie van de hele reis.

 

 

 

Informatie over Zuid-Afrika

Activiteiten-Kaapstad

Alle tips en bezienswaardigheden voor Kaapstad op een rij!

Heb je een vraag over mij, mijn videos, tips of andere dingen? Zolang de WiFi in mijn hostel goed is beantwoord ik je vraag binnen 24 uur ;)

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a message.