Beste hostels bij Angkor Wat, Siem Reap

Wat is nou het beste hostel van Siem Reap? Alles wat je moet weten over de leukste, gezelligste en goedkoopste hostels in de buurt van Angkor Wat vind je in dit artikel

• Leestijd: 4 minuten 


Siem Reap is de perfecte uitvalbasis om Angkor Wat te bezoeken. Naast het beleven van de wondere wereld van Ankor Wat, zijn er ook genoeg andere leuke bezienswaardigheden in en om Siem Reap. Reden genoeg om hier wat vrienden te maken en extra dagen te blijven plakken. Een leuk hostel met zwembad is dan geen overbodige luxe uiteraard. De beste hostels van Siem Reap vind je op deze pagina!

Onederz Hostel

Ik trap direct af met waarschijnlijk het beste en leukste hostel van Siem Reap; Onederz!

Dit hostel heeft eigenlijk alles wat je verwacht van goed hostel. Ze hebben 2 zwembaden waarvan 1 op het dak! Ze hebben schone bedden, super vriendelijk personeel en het stikt er van de backpackers die op zoek zijn naar gezelligheid! Naast het ruime aanbod aan faciliteiten, organiseert het hostel ook nog eens tripjes in en om Siem Reap.

+ Zwembad op het dak + Altijd gezelligheid + Schone bedden

Je hebt hier al een dorm vanaf €8,- 

One Stop Hostel

Het One Stop Hostel is een goedkoop en gezellig hostel in het centrum van Siem Reap. Het hostel kenmerkt zich aan het vriendelijke personeel, schone kamers en een toplocatie. Ze hebben een gezellige bar op het dak waar dagelijks veel backpackers te vinden zijn. Ze werken samen met het Onederz hostel, dus dat betekent dat je gratis gebruik kunt maken van het zwembad daar.

+ In het centrum van Siem Reap + Schone kamers + Vriendelijk personeel

Je hebt hier al een dorm vanaf €6,- 

Garden Village

Het Garden Village Guesthouse & Pool Bar is een relaxte en spotgoedkope accommodatie in Siem Reap. Ze hebben een heerlijke tuin met buitenbad en een BBQ. Dit is het beste hostel om lekker tot rust te komen na een hectische dag in Siem Reap.

+ Grote tuin + Zwembad + Erg goedkoop

Je hebt hier al een dorm vanaf €4,- 

Funky Flashpacker

Funky Flashpacker is een feest hostel midden in Siem Reap. Er is een goede sfeer, het ligt midden in het centrum van Siem Reap en is erg goed betaalbaar. Het hostel heeft een lekker zwembad waar de hele dag muziek gedraaid wordt. Ze hebben een eigen bar en restaurant op het dak.

De kamers hebben een kluis voor je backpack, persoonlijke leeslampjes en een internationaal stopcontact. De badkamers zijn voorzien van een warme regendouche.

+ Zwembad + Regendouche + Feesthostel

Je hebt hier al een dorm vanaf €6,- 


Meer artikelen over Cambodja...

Angkor-wat-bezoeken-tips-tempel-banner

Angkor Wat bezoeken – Alle tips en leukste tempels

Geschiedenis Cambodja Pol Pot

De geschiedenis van Cambodja: Het verhaal van Pol Pot

Top-5-Bezienswaardigheden-Batambang-Omgeving

Dit zijn de leukste activiteiten in Batambang, Cambodja

Sem op reis

Ik ben een doorgewinterde backpacker met een passie voor filmen en verhalen vertellen. Gedreven door nieuwsgierigheid in andere mensen, culturen en landschappen ben ik altijd op reis. Elke week ben ik druk bezig om een leuke, informatieve en entertainende aflevering te maken. Elke week iets anders. Reis je mee?

Naar alle videos >

Geschiedenis Cambodja Pol Pot

De geschiedenis van Cambodja: Het verhaal van Pol Pot

voorbereiding-rondreis-cambodja-visum-regenseizoen-en-vaccinaties-banner-foto

Voorbereiding Rondreis Cambodja – Visum, Regenseizoen en Vaccinaties

Top-5-Bezienswaardigheden-Batambang-Omgeving

Dit zijn de leukste activiteiten in Batambang, Cambodja

Angkor-wat-bezoeken-tips-tempel-banner

Angkor Wat bezoeken – Alle tips en leukste tempels

vliegwinkel_logocompare_nieuw