fbpx
Cambodja

Rondreis en backpacken in Cambodja

Een rondreis door Cambodja is makkelijk te combineren met een ander land als je niet heel veel tijd hebt in Azië. Omdat Cambodja een kleiner land is, is het een perfect land om in 2 weken te bezoeken. Cambodja is een prachtig land met een bijzondere geschiedenis. Onder de leiding van Pol Pot zijn er in de jaren 70 meer dan 2,5 miljoen inwoners vermoord, dat was toen ongeveer een kwart van de bevolking. Door deze recente gebeurtenis kan je nog veel wonden van de oorlog in het dagelijks leven van Cambodja zien. Het land heeft geen top infrastructuur, veel wegen zijn nog niet geasfalteerd en al het vervoer gaat met bussen of scooters. De bevolking daarentegen is ongelofelijk vriendelijk, het land is goedkoop en thuishaven van het grootste religieuze bouwwerk ter wereld; Angkor Wat. Cambodja kent talloze leerzame, indrukwekkende en leuke bezienswaardigheden. Alles wat je moet weten over de leukste bezienswaardigheden, voorbereidingen en Angkor Wat lees je op deze pagina!

Een filmpje kijken?

Angkor Wat is de bekendste hotspot van Cambodja. Uren lang kan je verdwalen in de eeuwen oude tempels, deze stad mag je zeker niet overslaan als je Cambodja bezoekt. In de video zie je waarom!  

Angkor Wat is 1 van de populairste bezienswaardigheden in Azië. Om Angkor Wat te bezoeken moet je wel wat voorbereiding treffen en de nodige dingen uitzoeken. Omdat Angkor Wat het meest bezochte monument van Cambodja is, moet je eerst tickets kopen. In deze video leg ik alles uit over 1 van de populairste bezienswaardigheden van Cambodja.

 

 

 

Informatie over Cambodja

Geschiedenis Cambodja Pol Pot

De geschiedenis van Cambodja: Het verhaal van Pol Pot

hostels-angkor-wat

Beste zwembad hostels bij Angkor Wat, Siem Reap

voorbereiding-rondreis-cambodja-visum-regenseizoen-en-vaccinaties-banner-foto

Voorbereiding Rondreis Cambodja – Visum, Regenseizoen en Vaccinaties

Top-5-Bezienswaardigheden-Batambang-Omgeving

Dit zijn de leukste activiteiten in Batambang, Cambodja

Angkor-wat-bezoeken-tips-tempel-banner

Angkor Wat bezoeken – Alle tips en leukste tempels

Heb je een vraag over mij, mijn videos, tips of andere dingen? Zolang de WiFi in mijn hostel goed is beantwoord ik je vraag binnen 24 uur ;)

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a message.