Laos

Rondreis en backpacken in Laos

Laos is een mooi en rustig land met genoeg verborgen schoonheden. Het land is niet al te groot wat het makkelijk maakt om in 3 weken doorheen te reizen. Je kunt het daarom ook makkelijk combineren met Cambodja of Thailand. Laos is minder ontwikkelt dan Thailand, van A naar B reizen kan daarom soms een leuke uitdaging zijn. Daarnaast is het land ook een stuk minder toeristisch dan de meeste landen in zuidoost Azië, dat maakt het weer erg fijn om doorheen te reizen. Het is een land waar je heen gaat voor de rust, de schoonheid en gezelligheid. Echt grote steden zijn er niet, maar er is gelukkig wel genoeg te doen. Lekker tuben met andere backpackers in de rivier bij Vang Vieng of dagenlang achter elkaar in je hangmat chillen op de 4000 Islands. Alles wat je moet weten over backpacken in Laos vind je op deze pagina!

De 4000 Islands ontdekken

De 4000 islands is een heerlijke backpackbestemming. Rust, ruimte en gezelligheid staan centraal op Si Phan Don. Check de video voor alle bezienswaardigheden!

De 4000 islands, ook wel Si Phan Don genoemd, bestaan onder andere uit Don Det, Don Khong & Khon. Tips voor de 4000 islands vind je in deze video. Tijdens mijn reis naar Laos heb ik ook een bezoek gebracht aan Don Det en Don Khon. Don Det is echt een backpacker bestemming. De 4000 islands mogen niet op je lijstje ontbreken als je naar Laos gaat.

Lees verder...

Informatie over Laos

rondreis-laos-visum-regenseizoen-en-vaccinaties

Rondreis Laos – Visum, Regenseizoen en Vaccinaties

Tips voor Tuben in Vang Vieng

Alle tips over tuben in Vang Vieng Laos

mijn-top-5-bezienswaardigheden-van-de-4000-islands-in-laos-banner

De beste activiteiten op de 4000 Islands in Laos