fbpx

Het leven als Digital Nomad in Medellin

Medellin is de afgelopen jaren steeds populairder geworden voor digital nomads. Wat heeft een stad nodig om zich aan te trekken tot digital nomads? En hoe ziet het leven zonder vaste werk en verblijfplaats er dan uit? Je leest er alles over op deze pagina!

• Leestijd: 1 Minuut • Inclusief video!


Als je 5 jaar geleden tegen iemand had gezegd dat je een digital nomad was, zouden ze geen idee hebben waar je het over had. Nu is de term digital nomad niet meer weg te denken uit het reizigerswereldje. Een digital nomad is kort gezegd iemand die locatie onafhankelijk kan werken. Maar goed, dat hoef ik jou waarschijnlijk niet meer uit te leggen...

Terwijl steeds meer reizigers proeven aan de voordelen van locatie onafhankelijk werken, groeit ook de vraag naar een functionele werk omgeving in het buitenland.

De tijd dat we met onze laptop in een koffietentje om de wifi vroegen is voorbij. Om jouw online onderneming te runnen in het buitenland heb je een gezonde werkomgeving nodig. De afgelopen jaren heeft Medellin zich ontwikkelt tot de perfecte stad voor digital nomads. Waarom is Medellin zo populair geworden onder digital nomads?

In deze video duik ik een dagje in het digital nomad leven in Medellin:


Deze video is gemaakt in samenwerking met Meetings in the Sun: Een platform voor en door reislustige, avontuurlijke en ondernemende mensen.

Wil je meer leren over de eerste stappen naar het locatie onafhankelijk werken? Ga dan mee op workation naar Marokko! Met de kortingscode SEMOPREIS krijg je deze week €100,- korting op een workation naar Marokko ️🎉

Van 3 – 10 oktober verblijf je met een groep van maximaal 14 ondernemers in een mooie riad midden in de oude stad van Marrakech. Vanuit deze uitvalsbasis ga je aan de slag om jouw onderneming een boost te geven!

Meer informatie over deze workation vind je hier! 

Meetingsinthesun


Meer video's zien ?

tips en regels drone mee op reis

Drone meenemen op reis: Alle regels en tips op een rijtje!

Alleen op reis - tips voor alleen reizen

Alleen op reis? 10 Tips voor de eerste keer alleen reizen!

Beste route thailand Thumbnail

Backpacken in Thailand – De beste route en bezienswaardigheden!

Sem op reis

Ik ben een doorgewinterde backpacker met een passie voor filmen en verhalen vertellen. Gedreven door nieuwsgierigheid in andere mensen, culturen en landschappen ben ik altijd op reis. Elke week ben ik druk bezig om een leuke, informatieve en entertainende aflevering te maken. Elke week iets anders. Reis je mee?

Naar alle videos >

tips en regels drone mee op reis

Drone meenemen op reis: Alle regels en tips op een rijtje!

Alleen op reis - tips voor alleen reizen

Alleen op reis? 10 Tips voor de eerste keer alleen reizen!

Batu_Alle-bezienswaardigheden-tips-en-voorbereiding-rondreis-Maleisie.

Alle bezienswaardigheden, tips en voorbereiding rondreis Maleisië

vliegwinkel_logocompare_nieuw

Heb je een vraag over mij, mijn videos, tips of andere dingen? Zolang de WiFi in mijn hostel goed is beantwoord ik je vraag binnen 24 uur ;)

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a message.